Tradiční Vánoční jarmark ve Staré papírně bude mít letos netradiční rozšíření
ilustrační foto: CC0
Louny

Žatec - Tradiční Vánoční jarmark, který pořádá Regionální muzeum K. A. Polánka ve Staré papírně, bude mít příští týden od 12. do 15. prosince netradiční rozšíření. Na jeho organizaci se letos podílí také organizace, které jsou zapojené do Komunitního plánování města Žatce. Vánoční jarmark tak bude letos v režii mnoha žateckých organizací, které se věnují pořádání kulturních, společenských i sociálních aktivit.

Pro návštěvníky jarmarku to znamená, že si mohou koupit drobné dárky či vánoční dekorace, případně získat inspiraci pro jejich výrobu. Na místě se budou prodávat svíčky, šperky, keramika, koření, perníky či košíčky.

Zároveň se ale budou moci lidé setkat se zástupci organizací, které pořádají během roku různé akce a hlavně se věnující sociální práci. Ve Staré papírně se představí Domov pro seniory, Maltézská pomoc, Sedmikráska, Kamarád-LORM, spolky Handicap, Vavřinec, Roztančená kolečka nebo Sociální centrum pro rodinu a další. Některé z nich se představí i v rámci doprovodného programu ve středu 12. prosince odpoledne.

Hlavním smyslem je prezentace těchto organizací při veřejné akci. Lidé se mohou nejen seznámit osobně s těmi, kdo různé služby nabízí a poskytují, ale také mohou v neformálním prostředí uvést, jaká služba či pomoc jim chybí, co dalšího by uvítali. Nebo naopak mohou nabídnout svou pomoc a sami se do některé aktivity zapojit.

Letošní Vánoční jarmark ve Staré papírně tak nebude jen o přípravách na Vánoce, ale také o neformální komunikaci na téma Komunitní plánování města Žatce.

Otevírací doba Vánočního jarmarku

Středa 12. až pátek 14. prosince: 10 až 17 hodin.

Sobota 15. prosince: 13 až 17 hodin.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru