Foto zdroj: FCB Český rybářský svaz, z. s., Severočeský územní svaz
Louny

Nechranice – Již tuto sobotu 27. dubna proběhne již 15. ročník tradiční akce Čistění Nechranické přehrady.

Rybáři tak zvou své kolegy, přátele, chataře a jiné milovníky přírody, aby se zapojili do úklidu veškerého odpadu, který ulpěl na březích největší nádrže na severu Čech. „Touto akcí pomáháme především ochraně vodních zdrojů, přírody a snížení vlivu člověka na vodní ekosystém,“ vysvětlují rybáři.

2604nechranice2 a53d7

Foto zdroj: FCB Český rybářský svaz, z. s., Severočeský územní svaz

Plánovaná oblast čištění je stanovena pod obcemi Tušimice, Poláky, Víska, Malé Krhovice a dále na Lomazickém výběžku a severním zavázání hráze.

Po prezentaci, seznámení s cílem akce budou účastníci rozděleni do samostatných skupin, které se rozmístí do jednotlivých lokalit pod vedením úsekových vedoucí.

2604nechranice1 0a2af

Foto zdroj: FCB Český rybářský svaz, z. s., Severočeský územní svaz

„Přijďte nám pomoci, budeme rádi za každou pomocnou ruku. Sraz všech zúčastněných 27. 4. 2024 od 8:00 na návsi obce Poláky. Úklidové prostředky a občerstvení zajištěno,“ žádají rybáři.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru