Zazní skvělé historky i známé písničky. Do Loun míří populární herec a bavič Miroslav Donutil
Foto zdroj: Městské informačí centrum Louny
Louny

Louny - Hledáte tip na vánoční dárek? Co například vstupenky na pořad Miroslava Donutila, který se bude konat 27. března 2019 v lounském kulturním domě Zastávka.

Populární herec, bavič, vypravěč a mimo jiné i zpěvák Miroslav Donutil navštíví město Louny se svojí show Cestou necestou. Skvělé historky, nové příběhy a zážitky doprovázené písněmi divákům připomenou, co vše se může přihodit na cestách. Chybět nebudou vtipné komentáře, které mají nadhled i osobitý humor a často se dotýkají Donutilových přátel či kolegů. Použitá hudba bude ze zpívaných titulů Miroslava Donutila Balada pro banditu, Písničky z provázku a Ten báječnej mužskej svět.

Vstupenky v prodeji zde: https://vstupenky.ticket-art.cz/…/miroslav-donutil-cestou-…/

1312donutil

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru