Most, Žatec - Maminka holčičky Terezky, která se narodila v Mostě na Nový rok krátce po třetí hodině ráno, nedostane finanční dar od Ústeckého kraje jako jediná. Jak totiž vyplynulo, nejde o úplně první miminko pocházející z Ústeckého kraje, jak nejprve kraj i agentura ČTK oznámily. Zcela první přišel na svět chlapeček Vítek v Žatci. I jeho rodina se může těšit z daru od Ústeckého kraje.

Přístroj sledující ozvy dítěte při porodu. Ilustrační foto

"Původně jsme oznámili, v souladu s tiskovou zprávou ČTK, že prvním narozeným občánkem v Ústeckém kraji v roce 2015 byla Terezka, kterou porodila na Nový rok ve 3.10 hod. paní Slunčíková v Nemocnici Most, jež je součástí Krajské zdravotní, a.s. Po kompletaci všech údajů došlých po 1. lednu doplňujeme, že zcela prvním byl malý Vítek Grzybowski, který se narodil v porodnici žatecké nemocnice ve 2.57 hod., tedy o třináct minut dříve," uvedl Ústecký kraj.

"Nedorozumění bylo v součinnosti s ředitelem Nemocnice Žatec, o. p. s. a rodinou novorozeného Vítka dořešeno a také rodina paní Kateřiny Grzybowské po odsouhlasení obdrží od Ústeckého kraje finanční dar stejně jako maminka Terezky narozené v Krajské zdravotní," dodali zástupci Ústeckého kraje.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru