Louny - Pod vlivem alkoholu usedl v neděli časně ráno za volant osobního automobilu zn. Škoda Octavia 19letý mladík z Lounska. Vzhledem k svému stavu a nepřizpůsobení rychlosti mokré vozovce vůz nezvládl a na Mírovém náměstí v Lounech narazil zadní částí vozidla do sloupu veřejného osvětlení. Po nehodě z místa odešel.

Ilustrační foto: Jan Vraný

"Policisté jej následně vypátrali a provedli u něj dechovou zkoušku. Nejprve mu přístrojem Dräger naměřili 1,73 promile alkoholu v dechu a následně 1,53 promile. Dalším šetřením zjistili, že nevlastní řidičské oprávnění na žádnou skupinu motorových vozidel a v současné době má Městským úřadem v Lounech vyslovený zákaz řízení od 20. 9. 2014 na dobu jednoho roku," uvedla lounská policejní mluvčí Jaromíra Střelcová.

Policisté nyní veškeré okolnosti tohoto případu vyšetřují, ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru