Lubenec - Komisař služby kriminální policie a vyšetřování obvinil 54letého muže z Kutnohorska z trestného činu usmrcení. Klade mu za vinu, že v polovině loňského července u Libkovic na Lubenecku při dopravní nehodě způsobil smrt tří lidí.

Tehdy vjel obviněný řidič osobního automobilu zn. Chrysler do protisměru, kde se střetl s vozidlem zn. Škoda Octavia. "Při nehodě zemřeli na místě jak řidič octávie (61. ročník), tak i jeho spolujezdkyně (71. ročník) a na následky zranění zemřela následně v nemocnici i 11letá spolujezdkyně řidiče chrysleru," připomněla tragické následky havárie lounská policejní mluvčí Jaromíra Střelcová.

Vyšetřování obviněného probíhá na svobodě. Pokud soud uzná jeho vinu, hrozí mu trest odnětí svobody na tři léta až deset let.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru