Louny - Přinášíme několik aktuálních případů z deníku policistů na Lounsku. Museli se zabývat hříšníkem za volantem a zloději. Ti kradli na ulici a v drogerii.

Ilustrační foto: Jan Vraný

Řidiče osobního automobilu zn. Seat Toledo kontrolovali v pondělí večer žatečtí policisté v tamní Plzeňské ulici. Zjistili, že 25letý mladík z Rakovnicka, jež usedl za volant zmíněného vozidla, řídil neoprávněně. Okresní soud v Kladně mu totiž uložil trest spočívající v zákazu řízení všech motorových vozidel na dobu 12 měsíců s nabytím právní moci dne 14. října 2014. Proto mu ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za což může jít až na tři roky za mříže.

Krádež v drogerii

Policisté pátrají po pachateli, který v jedné prodejně drogistického zboží v Lounech odcizil zboží za téměř 8 000 Kč. Z regálů si přisvojil pánský parfém, tři elektrické zubní kartáčky a mezizubní vodní trysku s náhradními díly. Ve věci již zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže a po zloději pátrají.

Navigace lákala

Do zaparkovaného vozidla zn. VW Multivan se ve Školní ulici v Lounech vloupal dosud nezjištěný pachatel. Z neděle na pondělí z něj odcizil vestavěnou originální navigaci, čímž poškozenému majiteli způsobil škodu za 20 000 Kč. Poškozením pak za další dva tisíce. Policisté případ šetří jako přečin krádeže a po pachateli pátrají.

Krádež auta

Z neděle na pondělí zmizela z lounské Husovy ulice zaparkovaná Škoda Octavia. Dosud neznámý pachatel si ji vyhlédl na parkovišti u budovy bývalého kulturního domu. Společně s vozidlem zmizely i jeho doklady, sluneční brýle a povinná výbava. Způsobená škoda byla odhadnuta na 152 300 Kč. Policisté vyhlásili po vozidle celostátní pátrání, rovněž tak pátrají i po pachateli krádeže.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru