AKTUÁLNĚ: Nešťastná událost v Podbořanech, muže měl při práci na stavbě zavalit dřevěný trám
ilustrační foto: HZS Ústeckého kraje
Louny

Podbořany - K nešťastné události vyjížděli hasiči v úterý 15. ledna po poledni do Podbořan - Za Malou osadou. Během stavebních prací se tam zranil jeden z dělníků.

Podle informací mluvčího hasičů Ústeckého kraje spadl na muže při práci na stavbě dřevěný panel. "Hasiči panel zdvihli pomocí jeřábu a vakuové matrace a zraněného člověka pomohli naložit do vozu Zdravotnické záchranné služby," uvedl k události Lukáš Marvan.

Zranění muže nejsou nijak vážná. "Mladý muž utrpěl po pádu dřevěného trámu středně vážná zranění, se kterými byl převezen do žatecké nemocnice na chirurgické oddělení," potvrdil mluvčí záchranářů ústeckého kraje Prokop Voleník.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru