Louny - Obrovské štěstí měl 65letý muž z Loun, který se v úterý, krátce po půl sedmé ráno, střetl s projíždějícím vlakem a z nehody vyvázl bez zranění. Událost se odehrála v kolejišti poblíž autoprodejny Renault v Lounech, kde se dotyčný muž pohyboval, když jej zachytil vlak jedoucí z Litoměřic do Postoloprt.

Ilustrační foto

"Nezraněný chodec po pádu na zem vstal a z místa nehody odkráčel po svých k jedné lounské ubytovně. Tam jej nalezli městští strážníci a přivolali záchranku. Ta muže převezla na pozorování do nemocnice, kde ho zdravotníci vyšetřili a rovněž mu odebrali krev na případné zjištění alkoholu," uvedla lounská policejní mluvčí Jaromíra Střelcová.

Poté jej propustili bez jakéhokoli zranění. Případ policisté vyšetřují jako přestupek.

V roce 2014 zemřelo na všech dráhách v České republice 296 lidí. Největší měrou se na této tragické statistice podílely střety vlaku s člověkem, při nichž zemřelo 238 osob.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru