Hořenec - Ke smrtelné nehodě došlo o víkendu na silničním tahu mezi obcí Kozly a Libčeves na rozhraní Lounska, Mostecka a Teplicka. Řidič roomsteru narazil do stromu, auto po té zcela shořelo Šofér při nehodě zahynul.

Ilustrační foto: Jan Vraný

K nehodě došlo v sobotu poblíž obce Hořenec. "Osobní auto narazilo do stromu a začalo hořet. Při příjezdu jednotek na místo bylo celé v plamenech," uvedl mluvčí hasičů Lukáš Marvan. Hasiči požár lokalizovali v 19:31. Uvnitř vozu bohužel nalezli mrtvého člověka.

Jde o první letošní nehodu se smrtelným zraněním v lounském okrese.

První letošní nehoda se smrtelným zraněním se v lounském okrese. "Řidič osobního automobilu zn. Škoda Roomster vyjel z dosud nezjištěných příčin vpravo mimo komunikaci, kde přední částí narazil do stromu. Následně došlo k vznětí vozidla a úplnému zahoření, přičemž uvnitř řidič zahynul," uvedla lounská policejní mluvčí Jaromíra Střelcová.
 
Nyní probíhají úkony ke zjištění totožnosti oběti a přesné okolnosti a příčiny této havárie jsou předmětem dalšího šetření lounských kriminalistů, dodala policejní mluvčí.
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru