ŠŤASTNÝ KONEC: Koník se zasekl ve strouze, ven ho dostali i bez těžké techniky
Vyprošťování koně z příkopu. Foto: Hasiči Královského města Kadaň
Louny

Pokutice – Ne úplně tradiční výjezd mají za sebou hasiči u Kadaně. Vyprošťovali koníka, který spadl do strouhy a zasekl se zde.

Zvíře bylo uvězněné ve zhruba metr a půl hlubokém příkopu. „Na tuto událost jsme si nechali po průzkumu události povolat posilové jednotky, neboť nebylo možné dostat ke koni těžkou techniku do těžce nepřístupného terénu. Pomocí ručního nářadí jsme se snažili v místech břicha koně rozšířit strouhu, tak aby jsme mohli podvléci popruhy, což se nakonec povedlo a my jsme koníčka vyprostili bez zranění,“ popisují zásah hasiči Královského města Kadaně, kterým pomáhali hasiči z Klášterce nad Ohří a také klášterecká profesionální jednotka.

3001kun2

Vyprošťování koně z příkopu. Foto: Hasiči Královského města Kadaň

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru