OBRAZEM: Siláci v sukních soutěží v Postoloprtech, u zámku jsou i šermíři
Hod kládou byl jednou ze siláckých disciplín. Foto: Oldřich Hájek
Louny

Postoloprty - Vzít šestimetrovou kládu vážící tři desítky kilogramů a hodit ji co nejdál, aby se navíc ještě přetočila. To byl jeden z náročných úkolů v siláckém Horalském trojboji, kteří absolvovali závodníci v sobotu odpoledne v Postoloprtech.

V zámecké zahradě se konaly šermířské slavnosti u příležitosti dvacátého výročí skupiny Vítkovci, závodilo se také v silových úkolech. Úkoly byly připravené i pro děti. Mohly střílet třeba na maketu hradu ze samostřílu. K tomu si připočtěte muziku, dobové stánky či ukázky dravců, a máte pěkné odpoledne.

Ostatně, když ještě rychle vyrazíte, můžete část programu stihnout. Zábava bude končit až hodinu před půlnocí ohňovou show. Přesný program jsme přinesli zde.

Fotogalerie

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru