Přijďte fandit! Kluziště před žateckou radnicí bude tuto sobotu patřit hokeji
ilustrační foto: CC0
Louny

Žatec - V sobotu 23. února se na kluzišti před žateckou radnicí uskuteční druhý ročník hokejového turnaje GRAPE SC Hockey cup 2019.

Hokejové klání pro dvanáct týmů startuje od 9. hodin. Na ledě se střetnou týmy ze Žatce, Loun, Panenského Týnce, ale i Chomutova nebo Litvínova. Týmy budou rozděleny do čtyř skupin. Do závěrečného play off postupují dva nejlepší z každé skupiny.

Pro diváky bude připraveno občerstvení. „Rád bych pozval všechny sportovní fanoušky na žatecké náměstí na druhý ročník hokejového turnaje. Věříme, že se nám počasí vydaří a všichni se pobaví a užijí si hru,“ uvedl pořadatel turnaje Patrik Koutník.

Sportovní odpoledne zakončí předání cen vítězům zhruba v 17 hodin. 

2002plakat

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru