ilustrační foto
Louny

Žatec - Z důvodu probíhající rekonstrukce radnice budou ztížené podmínky, například kvůli prašnosti nebo postavenému lešení, k výkonu slavnostních obřadů a uzavírání manželství v obřadní síni budovy radnice na adrese náměstí Svobody č.p. 1, Žatec. V měsíci květnu 2019 bude obřadní síň Městského úřadu v Žatci uzavřena úplně.

Rada města Žatce proto na svém jednání 18. února rozšířila nabídku stanoveného místa i doby pro konání slavnostních obřadů a uzavírání manželství a stanovila pro obřadní místa úřední dny soboty s výjimkou sobot, které připadají na státní svátky, v době od 9 do 14 hodin, a to s účinností od 1. března 2019 po dobu rekonstrukce radnice.

Zároveň určila obřadní místa pro konání slavnostních obřadů a uzavírání manželství v obřadní síni budovy radnice na adrese Žatec, nám. Svobody 1; salonek v Křížově vile na adrese Žatec, Zeyerova 344; zahradu Křížovy vily na adrese Žatec, Zeyerova 344.

Konání slavnostních obřadů a uzavírání manželství na určených místech v daných úředních dnech Městský úřad Žatec nezpoplatňuje.

(BED)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru