OBRAZEM: Školáci v Postoloprtech se budou vzdělávat pod širým nebem, vzniká pro ně tahle přírodní učebna
Environmentální zahrada jako součást venkovní přírodní učebny. 6X foto: Michal Hrdlička
Louny

Postoloprty - Na nižším stupni základní školy v Postoloprtech vzniká díky podpoře města a dotaci ministerstva životního prostředí environmentální zahrada, která bude sloužit jako venkovní přírodní učebna pro žáky zdejší školy.

Do dokončení učebny se zapojí i samotné děti a rodiče. Děti si zde svépomocí vybudují například hibernakulum (zimoviště hmyzu) či si sami vyplní jednotlivé části hmatového chodníku.

Vytvořením zahrady škola zkvalitní environmentální výchovu dětí, které mohou realizovat učení praktickou činností, pochopit příklady různých biotopů a učitelé žáky tak povedou k vnímavému a citlivému přístupu k přírodě. Ředitelka školy Mgr. Kateřina Pfertnerová předpokládá dokončení zahrady na přelomu května června v letošním roce.

Foto

P1670812

P1670813

P1670814

P1670815

P1670819

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru