Ústecký kraj - Naposledy je chytili na ulici v Chomutově, kde je podomní či pouliční prodej zakázaný vyhláškou. Trojici složenou ze dvou Slovenek a jednoho Tepličana. Lidem nabízeli k prodeji parfémy pochybného původu. Reakce lidí na náš první článek na chomutovském serveru e-chomutovsko.cz? Známe je i z Mostu, Teplic, Ústí.

Přestupci na ulici. Foto: Městská policie Chomutov

"Jezdí do Holešovic a kradou na tržnici. Ve vlaku obtěžujou cestující. Dokonce kvůli nim jezdila pravidelně policie, aby cestující chránila," svěřila se v diskuzi Věra Kubátová. "Ty jsou ze známé šestice z Teplic, každý den někam jezdí vlakem," dodává Radka Steklá.

V Chomutově je nachytal dispečer kamerového systému strážníků tento týden. Nabízeli kolemjdoucím drogistické zboží. "Dvě ženy ze Slovenska a jeden mladík z Teplic, všichni z řad nepřizpůsobivých, tvrdili, že parfémy koupili ve vietnamském obchodě," říká k případu Vladimír Valenta, mluvčí chomutovských strážníků.

"Chtěli je prý věnovat příbuzným, které hodlali navštívit. Pak si ale uvědomili, že potřebují peníze na zpáteční cestu, tak zboží nabízeli k prodeji. Tento svůj příběh za pár dní budou muset ještě vysvětlit u přestupkové komise," dodává Vladimír Valenta.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru