ilustrační foto
Louny

Lounsko - Policisté na Lounsku vyjížděli v minulém týdnu k 27 nahlášeným dopravním nehodám. K těžkým následkům na lidském zdraví naštěstí nedošlo.

Lehce zraněni byli při střetech 4 účastníci. Celková škoda způsobená kolizemi byla sečtena na 1 692 000 korun. "Policisté při řešení dopravních nehod zjistili u jednoho z řidičů ovlivnění alkoholem. Nejčastější příčinou střetů byl opět způsob jízdy, ve 14 případech. Zvěř se na silnicích srazila se 4 vozidly. Příliš vysoká rychlost byla na vině 3 nehod, stejně tak nedání přednosti v jízdě. Jednou se bouralo kvůli předjíždění. Dvakrát byla uplatněna technická závada," vyjmenovala lounská policejní mluvčí Irena Pilařová.

O víkendu se na silnicích událo 10 kolizí, při kterých došlo pouze k jednomu lehkému zranění. Škoda se vyšplhala na 804 tisíc korun. "V těchto dnech se nejčastěji bouralo kvůli nesprávnému způsobu jízdy, v 5 případech. Přednost byla na vině 2krát. A vždy jednou se na nehodovosti podílela rychlost, zvěř a předjíždění," pokračuje Irena Pilařová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru