O víkendu se poběží Velká žatecká! Přihlásit se může kdokoli z vás
ilustrační foto: CC0
Louny

Žatec - Atletický oddíl v Žatci srdečně zve na krajský přebor v přespolním běhu 2019 a přespolní běh pro širokou veřejnost s dlouholetou tradicí. Velká žatecká 2019 se poběží již tuto sobotu 23. března v městském parku od 9 hodin.

Příhlášky do závodů je možné zasílat do čtvrtka 21. března na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., nebo se registrovat na webových stránkách http://www.hopmantriatlon.cz/form/velkazatecka.php, či přihlásit se 30 minut před startem svého běhu. Každý účastník obdrží účastnický diplom, první tři v každé kategorii diplom a pohárky do každé kategorie pro první tři. Startovné činí 50 korun, žáci neplatí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru