Žatec navštívil korejský velvyslanec. Na radnici se sešel s prezidentem společnosti Nexen Tire
Velvyslanec Korejské republiky Moon Seoung-Hyuon (vpravo) a prezident společnosti Nexen Tire pro Evropu Eungyoung Lee (vlevo). Foto: Město Žatec
Louny

Žatec - Velvyslance Korejské republiky Moon Seoung-Hyuona přijala v úterý před polednem na radnici žatecká starostka a senátorka Zdeňka Hamousová. Setkání se zúčastnili také prezident společnosti Nexen Tire pro Evropu Eungyoung Lee a žatecký místostarosta Radim Laibl.

Korejského velvyslance pozvala do města starostka Zdeňka Hamousová v rámci dalšího rozvoje dobrých vztahů, která se s Moon Seoung-Hyuonem setkává opakovaně. Dobrá spolupráce Žatce a korejského velvyslanectví souvisí i s investicí společnosti Nexen Tire v průmyslové zóně Triangle.

Po přivítání na radnici se všichni účastníci schůzky i s tlumočníky přesunuli na oběd a prohlídku Chrámu chmele a piva.

(KAS)

1903velvyslanec1

1903velvyslanec3

2x foto: Město Žatec

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru