Most, Žatec – V mostecké prodejně Apollo sport v obchodním domě Tesco zasahují od dopoledních hodin pracovníci Finanční správy. V přistavených vozech končí lyže, snowboardy, pravděpodobně krabice s botami a další zboží. Prodejna je mezitím uzavřená. Stejně je tam tom podle našich informací prodejna v Žatci.

Vchod do mostecké prodejny Apollo sportu. Foto: Oldřich Hájek

Vchod do obchodu v Mostě, který provozuje podle internetových stránek společnost Paldo se sídlem v Mostě, je zavřený mříží. Narychlo napsaná cedulka červeným fixem hlásá, že je zavřeno z technických důvodů kvůli inventuře. V obchodě není vidět výrazný pohyb. U zadních dveří ale stojí přistavená tři vozidla označená za čelním sklem jako Finanční úřad pro Ústecký kraj. Uvnitř automobilů končí sportovní zboží z tohoto obchodu.

Prodejna Apollo sport v Litvínově je běžně otevřená.

Proč Finanční správa zajišťovala v prodejnách v Mostě a Žatci věci? "Tato společnost dluží státu na dani z příjmu a dani z přidané hodnoty," vysvětlil na dotaz našeho serveru Jiří Kotous, tiskový mluvčí pro Finanční úřad pro Ústecký kraj.

Vozidla označená za čelním sklem jako Finanční úřad pro Ústecký kraj před bočním vchodem do prodejny. Foto: Oldřich Hájek
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru