Tragická nehoda u Bochova. 5x foto: HZS Karlovarského kraje
Louny

Bochov - U vážné dopravní nehody zasahovaly ve čtvrtek tři jednotky hasičů společně se záchrannou službou, leteckou záchrannou službou a policií. Nehoda se stala na silnici I/6 u Bochova v půl šesté večer.

Po nehodě začala čtyřkolka hořet, plameny ji zcela zničily. Hasiči na místě dohasili hořící čtyřkolku a asistovali při ošetření zraněných osob. Jedna osoba ze čtyřkolky zemřela na místě, druhou osobu s vážným zraněním transportoval do nemocnice přivolaný vrtulník, prostor pro přistání letecké záchranné služby zajistili hasiči přímo u místa nehody.

Hasiči zároveň zlikvidovali únik provozních kapalin na silnici a osvětlovali místo události pro potřeby policie. Provoz v místě nehody byl v obou směrech uzavřený, obnovený byl po jedenácté hodině v noci.

Foto

2604nehoda2

2604nehoda3

2604nehoda4

2604nehoda5

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru