OBRAZEM: Rodinné zápolení se slonem Hugem si v Žatci užilo osmdesát rodin
5. ročník Rodinného zápolení v Žatci. Foto: HZS Ústeckého kraje
Louny

Žatec - Slon Hugo zavítal z Ústecké ZOO na 5. ročník akce „Rodinné zápolení“ pořádané Hasičským záchranným sborem Ústeckého kraje, která se konala začátkem května v parku pod nemocnicí v Žatci.

Akce se zúčastnilo na 80 rodin s dětmi. "Počasí návštěvníkům letos moc nepřálo, ale i přesto byla účast dobrá. Děti si užily plno zábavy při plnění různých vědomostních i fyzických úkolů," zhodnotil mluvčí hasičů Ústeckého kraje Lukáš Marvan.

Bylo připraveno 10 stanovišť (překážková dráha, hašení požáru, dálková doprava vody, hasicí přístroje, sirény, oznámení události na tísňovou linku, zdravověda…). Záludné otázky a úkoly překvapily i nejednoho dospělého. Celou akci provázel již potřetí maskot HZS Ústeckého kraje „Slon HUGO“.

foto

1505hugo1

1505hugo2

1505hugo4

1505hugo5

1505hugo6

1505hugo7

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru