Drama u Ohře. Žena ze Žatce po rozchodu s přítelem skočila v noci do ledové řeky
Ilustrační foto
Louny

Kadaň - Dramatická situaci se odehrála nedávno v Kadani. Jistá žena ze Žatce se tady po rozchodu se svým přítelem vrhla v noci do ledové Ohře. Podařilo se ji naštěstí najít.

Případ se stal již 29. dubna, teď o něm informovali kadaňští strážníci. V půl jedenácté v noci byla městská policie požádána o pomoc při pátrání po ženě ze Žatce. Na policii se obrátila její sestra, která sdělila, že žena skočila do řeky Ohře pod silničním mostem. Naposledy byla viděna, jak přeplavala řeku v úrovni železničního mostu a na pravém břehu vylezla ven.

Sestra měla obavu, že by žena mohla skočit do vody znovu, protože byla silně rozrušena po rozchodu s přítelem. Do pátrání po ní se zapojili strážníci i jednotka hasičů. Žena byla nakonec nalezena promočená nedaleko kostela v Želině. Na místo byla přivolána záchranka i státní policie. 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru