Při srážce u Žatce se zranili čtyři lidé, zasahovala i letecká záchranka
Na místě zasahovaly všechny složky IZS. Foto: Hasiči Žatec
Louny

Žatec - Ke srážce dvou osobních automobilů došlo v sobotu odpoledne na silnici ze Žatce na Holedeč. Zranili se čtyři lidé, jedno z aut začalo hořet.

Hasiči, kteří k nehodě vyjížděli, měli původně informace pouze o požáru automobilu. Cestou k zásahu dostali již přesnější informace, jednalo se o havárii se zraněním. Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému, včetně letecké záchranné služby.

Čtyři zraněné osoby si převzali posádky zdravotnické a letecké záchranky. Ihned po zadokumentování nehody došlo k naložení na odtahové vozy, hasiči také uklidili komunikaci a odstranili uniklé provozní kapaliny za pomoci sorpčních prostředků. O havárii informovali Hasiči Žatec.

2306hasicizatec2

Vozidla po srážce. Foto: Hasiči Žatec

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru