Nechutné! Podlaha vietnamského bistra byla doslova posetá myším trusem. Museli ho okamžitě zavřít
Podlaha v příručním skladu byla plná myšího trusu. Foto: KHS Ústí nad Labem
Louny

Kryry - Krajská hygienická stanice Ústeckého kraje provedla v úterý 25. června státní zdravotní dozor v provozovně stravovacích služeb, bistru Květa. Bistro sídlí na adrese Hlavní 48, 439 81 v Kryrech. Jedná se o provozovnu rychlého občerstvení s podáváním pokrmů vietnamské kuchyně.

Při šetření bylo zjištěno, že provozovna nebyla udržována v čistém stavu. Na podlaze v prostoru přípravny a příručního skladu byl zjištěn masivní výskyt trusu hlodavců. "Trus se vyskytoval i na regálech s potravinami a jednorázových obalech na pokrmy. Současně nebyly zavedeny žádné postupy na regulaci škůdců," stojí ve zprávě krajských hygieniků.

Vzhledem k možnosti ohrožení zdraví spotřebitelů bylo na místě ústně vyhlášeno uzavření provozovny, a to do doby uvedení provozovny do nezávadného stavu a souhlasu krajské hygienické stanice s jejím znovuotevřením. Provozovatelce bude uložen finanční postih.

2606kveta2

Foto: KHS Ústí nad Labem

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru