Drsné vyřizování účtů: Muž zničil zákazníkovi auto baseballkou, pak napadl i jeho
ilustrační foto, zdroj: Policie ČR
Louny

Žatec - Nevyplacení finanční hotovosti údajně mohlo za roztržku mezi dvěma muži. Mladší z dvojice mužů měl podle žateckých policistů nešťastně vyřešit předešlou slovní rozepři a před svědky baseballovou pálkou poškodit druhému muži vozidlo.

Starší muž z incidentu nevyvázl nakonec jen s poškozeným vozidlem, ale také se zraněním způsobeným z fyzického napadení. "Policistům se 25letý muž k poškození vozidla i k napadení doznal s tím, že mu zákazník nechtěl zaplatit odvedenou práci. Nyní čelí podezření ze spáchání trestných činů poškození cizí věci a výtržnictví. Soud by ho mohl poslat do vězení až na 2 roky. Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení," uvedla k incidentu mluvčí policistů Irena Pilařová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru