Cvrnkání kuliček, skákání panáka, chůze na chůdách. Muzeum v Žatci zve na den plný her a zábavy!
ilustrační foto
Louny

Žatec - Regionální muzeum K. A. Polánka v Žatci připravuje pro rodiny s dětmi zpestření prázdninového dne, který se uskuteční ve čtvrtek 15. srpna od 9 do 16 hodin.

Muzeum zve všechny na muzejní zahradu, která nabídne tvoření voňavých mýdel pod bedlivým dozorem Drahomíry Kolouchové z Farmy Šťastný Radíčeves, stloukání másla, šlehačkové potěšení, soutěžní dovednosti, např. skákání přes gumu, cvrnkání kuliček, skákání panáka, malování křídami na chodník, chůze na chůdách, házení tenisáků na cíl, skákání v pytli i přes švihadlo. Zahrajete si společenské hry Člověče nezlob se, Kloboučku, hop! a nebo Chmelové blechy. Vyzkoušíte si trpělivost při navlékání korálků či přišívání knoflíků, zručnost s jojem či káčou nebo skládání puzzlí a mnohé další.

Občerstvení zajistí K. A. M. s dětmi Liběšice. Vstupné: rodinné 60,- Kč, děti 20,- Kč, dospělí 30,- Kč. Při deštivém počasí se akce nekoná.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru