V Podbořanech začala stavba nové sportovní haly
V Podbořanech začala stavba nové sportovní haly. Foto: Redakce
Louny

Podbořany - Novou sportovní halu začali stavět pracovníci stavební firmy v Podbořanech. Vznikne v sousedství fotbalového hřiště Tatran. Stavebníci jsou na místě od července, zatím probíhají geodetické a zemní práce pro vyhloubení základů.

Samotný objekt sportovní haly by měl začít vyrůstat od října. Stavět se bude i celý příští rok. Termín ukončení prací je stanoven na prosinec 2020. Potom začne nové sportovní zařízení sloužit veřejnosti.

Bude to první krytá sportovní hala nejen v šestitisícovém městě Podbořany, ale i v celém širším regionu Podbořanska s jedenácti obcemi v okolí. Multifunkční hala bude sloužit pro mnoho druhů sportů, zejména míčových her. Město ji chce využívat také k pořádání koncertů nebo tanečních soutěží. Radnice za vybudování haly zaplatí 47 milionů korun.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru