Srážka s nákladním autem v Žatci si vyžádala lidský život, potvrdila nyní policie
Havárie na křižovatce v Žatci. Foto: čtenář
Louny

Žatec - Uplynulý týden se neobešel bez tragických následků. Čtvrteční havárie osobního a nákladního vozu v Žatci si vyžádala lidský život. Informovala o tom v úterý Policie ČR.

U havárie zasahovaly všechny složky záchranného systému, člověka se po nehodě podle informací našeho serveru podařilo resuscitovat.

Kromě smrtelné havárie zanesl minulý týden do statistik 27 dopravních nehod, které se přihodily na Lounsku. Lehce při nich bylo zraněno 5 osob.

Celková škoda byla vyčíslena na 2 007 500 korun. Policisté odhalili alkohol v těle u jednoho bourajícího řidiče. Nejpočetnějším důvodem kolizí byl ve 13 případech způsob jízdy. Nohu z plynu nedalo včas před nárazem 7 řidičů.

Zvěř se připletla pod kola vozidel 4krát a přednost v jízdě byla na vině 3 dopravních nehod.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru