Hvězdná sezona žateckého divadla začíná v říjnu. Podívejte se, co všechno na vás čeká
Koncert THE RAINBREAKERS vás čeká 28.října od 19 hodin. Foto: Divadlo Žatec
Louny

Žatec - Z důvodu pořádání Dočesné zahajuje žatecké divadlo novou sezonu tradičně od října. První představení se uskuteční hned první říjnový den a bude to představení divadla Ungelt s názvem Jak zabít komika. Také promítání filmů se přesune pod střechu.

V těchto dnech dochází k opětovnému přestěhování techniky z Letního kina zpět do budovy divadla a vše se opět připraví k pravidelným filmovým projekcím. O opravu a pravidelnou údržbu divadelní technologie se během prázdnin postarali technici.

Co vás čeká v nastávající sezóně Žateckého divadla? Návštěvníci a kulturní nadšenci se mohou těšit na živá vystoupení Richarda Krajča, Filipa Blažka, Miroslava Vladyku, Lukáše Vaculíka, Danu Morávkovou, Martina Zounara, Danielu Šinkorovou, Adélu Gondíkovou, Davida Švehlíka, Aleše Cibulku, Zdeňka Pohlreicha, Petra Vondráčka, Miroslava Donutila, Zdeňka Izera, Marka Daniela, Evu Hruškovou, Báru Munzarou, Martina Trnavského, Danu Batulkovou, Miroslava Táborského, Jitku Ježkovou, Pavla Nového, Milenu Steinmasslovou, Davida Prachaře, Lindu Rybovou, Igora Chmelu, Petru Špalkouvou, Lukáše Langmajera, Sandru Pogodovou a mnoha dalších.

Připravují se také koncerty Led Zeppelin revival, Tv Šlágr party, The Rainbrekers, The Catfish nebo vokální skupiny Fragile.

Městské divadlo dále bude pořádat mnoho akcí i mimo budovou. Pro žatecké občany zajišťuje například Adventní týden, Čarodějnicí rej, Národní šampionát mažoretek nebo Open Air Operu v Letním amfiteátru. V květnu se mohou diváci těšit na slavnou Carmen v podání Severočeského divadla Ústí nad Labem. Kompletní program je k nahlédnutí zde: http://www.divadlozatec.cz./

(kfi)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru