Už tuto sobotu: Na náměstí v Žatci bude Podzimní farmářská slavnost
Foto: město Žatec
Louny

Žatec - Podzimní farmářská slavnost v sobotu 21. září je asi největší událostí tohoto týdne v Žatci. Vedle regionálních prodejců se mohou návštěvníci těšit také na zajímavý doprovodný program.

Tím bude například staročeská hudba, pouliční divadlo či workshop tradičního řemesla. Slavnost začíná v 8 hodin na Náměstí Svobody a končí ve 12 hodin.

Farmářské trhy pro město Žatec v průběhu roku organizuje společnost Severočeské farmářské trhy, která prodejní akci zajišťuje i pro další města v Ústeckém kraji. Protože zájemců o regionální produkty je hodně, musejí se města střídat. V důsledku toho se některé trhy v Žatci konají v pátek, některé v sobotu. Sobotní termíny využívá Žatec pro větší slavnosti, které se letos konaly o Masopustu, na jaře a nyní na podzim.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru