Nejmladší G-Titáni ze Žatce přivezli medaile z Mistrovství ČR
Nejmladší G-Titáni přivezli medaile z Mistrovství ČR. Foto zdroj: město Žatec
Louny

Žatec - Česká asociace amatérského kickboxu pořádala 21. září otevřené Mistrovství České republiky dětí a juniorů. Žatecký oddíl G-Titán měl početnou výpravu čítající 7 zápasníků a dva trenéry.

V kategorii lightcontact, do 140cm, nastoupili David Jarolímek a Tobias Greisiger, kteří oba svůj první zápas vyhráli, a tak se proti sobě utkali ve finále. V čistě žateckém finále vyhrál na body Tobias Greisiger a obsadil tak první místo.

Sam Šnokhous svůj první zápas jasně vyhrál na body, ale ve druhém podlehl zkušenému Kryštofu Schwarzovi ze Samurai gymu, takže obsadil třetí místo. Za G-Titán dále nastoupil Erik Greisiger, který po jednoznačné výhře proti Filipu Vertesimu a Jiřímu Dobiášovi ze Samurai Gymu získal první místo v kategorii junioři -57kg. Dále po pěkných zápasech na stříbrnou medaili dosáhl Kája Korf a na bronzovou Ondřej Ibl. Mistrovství se také účastnil Matěj Lukeš, který se neumístil.

Celkově vezl žatecký oddíl domů z 12 zápasů 8 výher. „Děti mají stále větší zájem o tento bojový sport, to mě velice těší. Naše členská základna se značně rozšiřuje,“ sdělil trenér výpravy Hany Greisiger.

(jg)

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru