Brutální vyřizování sporů: Dva na jednoho, muže zbili boxerem a na zemi kopali do hlavy
Ilustrační foto: CC0
Louny

Mostecko - Dlouhodobé sousedské spory řešili neobvyklým způsobem dva muži ve věku 31 a 50 let, oba z Lounska. Ti v jedné obci na Mostecku v domě měli napadnout poškozeného muže, který má údajně spor s matkou jednoho z obviněných.

"Muži měli po otevření dveří poškozeného chytit a vytáhnout ven na chodbu, kde jeden z dvojice muže udeřil boxerem do krku a vyhrožoval zabitím. Napadený upadl na zem a tam vyinkasoval kopy do těla i obličeje a vyslechl si další výhrůžky napadením," uvedla Ludmila Světláková, tisková mluvčí Policie ČR.

Incident měl pokračování i venku před domem. Dvojice útočníků poté nasedla do auta a z místa odjela. "Vyšetřovatel oba muže obvinil z přečinu ublížení na zdraví, výtržnictví a nebezpečného vyhrožování ve formě spolupachatelství," dodala mluvčí policistů.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru