Podvodné prodeje značkových kabelek na internetu! Přišla kopie nebo nic
Ilustrační foto: CC0
Louny

Ústecký kraj - Z přečinu podvodu byla obviněna 35letá žena, která je podezřelá, že na internetu inzerovala prodej značkové kabelky. Projevila o ni zájem cizinka, která měla ženě poslat na účet 500 eur, kabelka jí ale doručena nebyla.

"Dále je v minulosti šestkrát odsouzená žena podezřelá, že inzerovala prodej originální značkové kabelky, kterou koupila za necelých sedm tisíc korun zájemkyně, která po jejím rozbalení měla zjistit, že se jedná o pouhou kopii světoznámé značky," uvedl mluvčí policistů na Teplicku Daniel Vítek.

Koupi u podezřelé reklamovala, žena se ale nejdřív vymlouvala a posléze s poškozenou přestala komunikovat. Pokud případ skončí u soudu a obviněná bude uznána vinnou, hrozí jí až tříletý trest odnětí svobody.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru