Žatecká teplárenská má nového ředitele. Bude jím Pavel Jonáš
ilustrační foto, zdroj: Město Žatec
Louny

Žatec - Městská společnost Žatecká teplárenská, která zajišťuje centrální dodávky tepla, bude mít nového ředitele. Funkce se od 1. ledna 2020 ujme Pavel Jonáš, který vzešel z výběrového řízení, jehož se zúčastnilo sedm uchazečů. Žatecká teplárenská hledá formou výběrového řízení také náměstka pro výrobu a distribuci.

Do výběrového řízení se přihlásilo sedm uchazečů, kteří měli nejprve představit své koncepce a vize rozvoje společnosti, jak vidí její silné a slabé stránky. Do užšího výběru se dostali tři kandidáti, z nichž byl vybrán právě Pavel Jonáš z Ústí nad Labem, absolvent liberecké technické univerzity. Podobnou pozici už v minulosti zastával právě ve firmě, která se zabývala výrobou tepla i elektrické energie. Aktuálně působí v jiném průmyslovém oboru.

Od nového ředitele a následně i od náměstka pro výrobu a distribuci představenstvo Žatecké teplárenské, a. s., očekává stabilizaci celé firmy. (kas)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru