VÍTE, ŽE... V Lounech fungují od září mikrojesle. Péče o děti je zdarma!
Lounské mikrojesle pro nejmenší. Foto: město Louny
Louny

Louny - Lounské mikrojesle Louňáček jsou již od září v provozu v prostorách Domu s pečovatelskou službou. Rodinám s malými dětmi zaručují kvalitní péči a nabízí možnost rozvoje dítěte v prostředí, které je velmi blízké rodinnému, a to již od šesti měsíců do čtyř let věku.

Poskytovaná péče je pro rodiče zcela ZDARMA, mikrojesle jsou finančně podporovány z Evropského strukturálního fondu a státního rozpočtu.

V mikrojeslích je garantován profesionální přístup ze strany kvalifikovaných chův, které poskytují individuální výchovnou péči o svěřené děti. Každodenní péče o nejmenší je obstarávána dvěma pečujícími osobami. Vzhledem k malému počtu dětí, čtyř dětí v daný okamžik, má pečující osoba možnost poskytovat individuální přístup každému dítěti.

V provozu jsou mikrojesle pět dní v týdnu, devět hodin denně.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru