Žatec - Sociální centrum pro rodinu v Žatci se v letošním roce stalo sběrným místem sbírky Krabice od bot s podtitulem Děti darují dětem, kterou organizuje Diakonie ČCE.

Předvánoční akce má za cíl potěšit děti z chudších rodin v České republice. Radost těmto dětem udělají zase děti, jimž dospělí pomohou připravit jejich krabici od bot. Tu společně naplní dětskými dárky k Vánocům.

Sběr dárků letos probíhá od 25. listopadu do 8. prosince. A jak se můžete zapojit?

Každý dárce si předem na webu rezervuje, kolik dárků pro jak staré děti chce připravit. Takto rezervované dárky pak v době sbírky, vždy v úterý v době od 8 do 12 hodin, ve středu od 8 do 16 hodin a ve čtvrtek od 13 do 16 hodin odevzdá v Sociálním centru pro rodinu na adrese Žatec, Volyňských Čechů 326, které se pak postará o jejich distribuci k vybraným příjemcům. Rezervační systém dárků najdete již nyní na webu www.krabiceodbot.cz.

Pokud byste tedy chtěli ve vánočním čase šířit radost, zapojte se do sbírky a potěšte tak děti z rodin v nouzi, kterým se mnohdy žádný vánoční dárek nedostane a připravte pro ně svoji Krabici od bot. Jak má krabice vypadat a tipy, co do krabice pro děti různých věkových kategorií dát, najdete také na www.krabiceodbot.cz.

(mm)

0811letak2

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru