Ahoj na světě! Poslední letošní vítání žateckých občánků proběhlo v Křížově vile
Slavnostní vítání občánků proběhlo v Křížově vile. FOto: město Žatec
Louny

Žatec - Poslední letošní vítání nových žateckých občánků do života se uskutečnilo v sobotu dopoledne ve slavnostním prostředí Křížovy vily. Akci pořádá Městský úřad Žatec zpravidla v prvních měsících roku a poté na podzim.

Rodiče dostali v sobotu od města věcný dar, maminky květinu, slavnostní okamžik jako vždy provázel příjemný hudební doprovod. Rodiče se zapsali do pamětní knihy a vyslechli si krátký pozdrav místostarosty Radima Laibla. Připomněl rodičům, jak jsou důležití pro svého potomka a jak jejich výchova a vliv ovlivní jeho další život a že tím ovlivňují i život celé společnosti. „Mnohé je v lidském životě pomíjivé, ale dobře vychované děti, to jsou hodnoty trvalé,“ zdůraznil místostarosta R. Laibl.

Další vítání občánků, na které rodiče pozve, připraví Městský úřad Žatec opět na začátku příštího roku.

(kas)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru