Odsouzené ženy z Drahonic znovu rozdávaly radost. Tentokrát dětem z mateřinky v Měcholupech
Foto: VSČR
Louny

Nové Sedlo - Odsouzené ženy z objektu Drahonice nezapomněly na děti z mateřské školy v Měcholupech. Vedení mateřské školy požádalo o zhotovení maňásků a kulis pro děti.

Na tyto žádosti již dlouhodobě slyší vedení věznice a nic nebránilo, aby vychovatelky Iva Brichová a Marie Vohanková přistoupily s odsouzenými ženami k práci. V průběhu posledních třech měsíců ušily maňásky a namalovaly kulisy k pohádce o Červené karkulce, Perníkové chaloupce, ale i k nejoblíbenější pohádce Jak se tahala řepa. A protože se blíží vánoční svátky, vyrobily odsouzené mnoho dalších překvapení, které jim přinese „Ježíšek“. Holčičky především ocení háčkované oblečky na panenky.

Zástupci objektu Drahonice před Mikulášem navštívili děti v mateřské školce a předali výrobky odsouzených žen. Ředitelka mateřské školy Ludmila Kučerová poděkovala zástupcům Drahonic a ubezpečila, že děti ještě před svátky shlédnou pohádky v novém aranžmá.

(eko)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru