David (22) je už týden nezvěstný. Rodina se obává nejhoršího
Pohřešovaný muž David Hampl. Foto: Policie ČR
Louny

Chomutovsko - Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po pohřešovaném mladém muži z Chomutova.

Podle zjištění policistů se dvaadvacetiletý muž často vyskytoval s dalšími mladými lidmi v centru Chomutova, a to zejména v parku ČSA či v obchodním centru „Chomutovka“. Naposledy byl viděn dne 11. 12. 2019 kolem poledne právě poblíž obchodního centra „Chomutovka“ v ulici Dr. Farského. Od té doby je nezvěstný, jeho mobilní telefon je nedostupný. Rodina se obává, že by si mohl ublížit. Více informací o něm včetně fotografie naleznete zde v odkaze. (Pokud je odkaz nefunkční, byla osoba vypátrána.)

Muž je střední postavy, výšky cca 175 cm, má krátké hnědé vlasy s účesem tzv. „na ježka“. Oči má také hnědé. Při odchodu z domova měl na sobě modré džíny, černou zimní bundu, bílé sportovní boty zn. Adidas. U sebe měl černý batoh a černou sportovní tašku přes rameno.

"Informace přijmeme na lince 158, případně na kterékoli policejní služebně. Děkujeme," obrací se na veřejnost chomutovská policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru