První letošní farmářské trhy, zabijačkové hody a masopustní průvod přilákaly do centra Žatce stovky lidí
Masopustní průvod v Žatci. 3x foto: město Žatec
Louny

Žatec - První letošní farmářské trhy, zabijačkové hody, zábava pro děti a masopustní průvod přilákaly v sobotu dopoledne do centra Žatce stovky lidí.

Masopustní průvod tvořili jak účinkující z dopoledního programu na náměstí, tak i příchozí Žatečané a z velké části rovněž děti a učitelé ze ZUŠ Žatec. Průvod kolem náměstí Svobody vyvrcholil scénkou, při které se diváci rozloučili s Moranou jako symbolem zimy. Moderátor v kostýmu Čmeláka nejprve uspořádal konkurz na Moranu, kterého se mimo jiné nedobrovolně zúčastnila i Mánička. Nakonec ale „vyhrála“ ošklivá babizna, kterou účastníci místo vody utopili v žateckém pivu.

V rámci programu vystoupili Kejklíř Pet, Staročeská kapela, Loutkové divadlo Ája nebo dudácká kapela Blue Squadron.

(kas)

1002masopustzatec2

1002masopustzatec3

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru