Talentovaná mládež 2019: Nová soutěž hledá žatecké talenty v oblasti vzdělávání a kultury
ilustrační foto: CC0
Louny

Žatec - Ocenit talentované děti a mládež, především v oblasti vzdělávání a kultury, hodlá Komise pro výchovu a vzdělávání. Proto vyhlásila anketu Talentovaná mládež 2019.

Až do 15. března může kdokoliv nominovat žatecké talenty do 20 let, které prokázaly v loňském roce nadání a úspěch například při vědomostních soutěžích nebo v oblasti kultury a umění. Nominovat mohou školy, spolky či jednotlivci, je ale nutné každý návrh patřičně zdůvodnit – tedy uvést jméno navrhovaného talentu a také popsat umístění a soutěž, ve které bylo dosažené. Návrh je třeba poslat na e-mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Vítěze vybere a vyhlásí Komise pro výchovu a vzdělávání, která je poradním orgánem rady města.

Komise chce vyzdvihnout a ocenit úspěchy mladých talentů v oblasti vzdělávání a kultury podobně, jako to dělá sportovní komise v oblasti sportu. Letos jde o první ročník soutěže, která by se měla v dalších letech dál rozvíjet.

(kas)

1402letak

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru