Žatecké informační centrum prezentovalo město na veletrzích v Praze a Drážďanech
TIC Žatec představoval město na veletrzích v Praze a Drážďanech. Foto zdroj: město Žatec
Louny

Žatec - Dvou veletrhů cestovního ruchu se v únoru zúčastnily pracovnice Turistického a informačního centra Městského úřadu Žatec (TIC). Propagační materiály a informace předávaly potenciálním návštěvníkům města v Praze a Drážďanech. Oba veletrhy navštívilo dohromady přes šedesát tisíc lidí.

TIC Žatec se představovalo na veletrzích společně s Chmelařským muzeem, Chrámem chmele a piva nebo Destinační agenturou Dolní Poohří v rámci společných stánků organizovaných Ústeckým krajem či destinační agenturou. „Návštěvníci našich stánků se zajímali hlavně o Chrám chmele a piva a historické památky. Zejména se ptali, co by u nás mohli dělat a vidět, když by do Žatce přijeli na víkend,“ popisovala dotazy případných turistů Eva Klasnová z turistického a informačního centra.

V obou případech slavil žatecký stánek úspěch díky svým propagačním materiálům, ale zejména zásluhou ochutnávky piva. Zájem budil také skřítek Hopík.

TIC Žatec se letos plánuje zúčastnit ještě miniveletrhu cestovního ruchu v Mostě v Červnu a veletrhu ITEP v Plzni v září.

O další propagace Žatce se starají v průběhu roku na dalších veletrzích pracovníci destinační agentury a Chrámu chmele a piva. Ti už byli na dalších na veletrzích třeba v Mnichově či Polsku, kde představovali turistická lákadla v Žatci i celém Poohří. Na další veletrhy, na nichž mohou vzbudit zájem turistů o Žatec, se ještě chystají.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru