Policie již ví, kdo ukradl 22 triček. Peníze za ně nedostal, napálili ho
Ilustrační foto: CC0
Louny

Most, Louny - Policisté obvodního oddělení v Mostě vyšetřovali případ krádeže v obchodě, kdy neznámý pachatel odcizil oděvy v hodnotě 5 638 korun.

Provedeným šetřením policisté zjistili, kdo má krádež na svědomí a totožnost muže odhalili. Vyšetřovatel ho obvinil z přečinu krádeže. Nekradl poprvé, předloni se vrátil z vězení a nyní je v podmínce.

Muž měl v obchodním centru v Mostě v jednom obchodě s oděvy odcizit celkem 22 pánských triček. Ty si ještě uvnitř prodejny uložil do tašky a poté odešel ven, aniž by za zboží zaplatil.

"Do obchodu šel již s úmyslem něco odcizit a lup hodlal zpeněžit. To se mu prý nepodařilo, neboť neznámý muž, kterému údajně trička nabídl k prodeji, ho napálil," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Za krádež 37letému obviněnému z obce na Lounsku hrozí až tříletý trest odnětí svobody a to s ohledem na kriminální minulost.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru