Lidé v Postoloprtech nedodržují zákaz volného pohybu osob, ukazují kontroly strážníků
Foto: MP Postoloprty
Louny

Postoloprty - Nařízená celoplošná karanténa České republiky se dotkla i města Postoloprty, kde strážníci městské policie Postoloprty dle pokynu starosty města Postoloprty Zdeňka Pištory dohlíží na dodržování tohoto nařízení o zákazu volného pohybu osob na území ČR s výjimkou nezbytně nutných důvodu.

Ředitel MP nám uvedl, že obyvatelé města tento zákaz o volném pohybu nedodržují a strážníci jsou ve velmi častých případech nuceny tyto osoby, které se v ulicích města zdržují, bezdůvodně vykazovat do svých domovů. Městská policie toto vykázání provádí v tuto chvíli pouze s výstrahou a zároveň obyvatele upozorňuje, aby se chovali zodpovědně vůči sobě a svému okolí. Aby používali jakékoliv ochranné prostředky k zakrytí dýchacích cest, aby omezili kontakt s jinými lidmi a především dodržovali zákaz o volném pohybu v souladu s nařízením vlády.

Pokud obyvatelé nebudou nadále respektovat zákaz volného pohybu, tak strážníci MP budou nuceni zakročit důrazněji a postihovat porušení nařízení vlády sankčně. Z důvodu nezodpovědnosti obyvatel byla městská policie Postoloprty nucena omezit náležitého volna strážníků a do služby nasadit všechny strážníky, aby zabezpečila tuto problematiku a sjednala bezpečnost při šíření rizikového přenosu koronaviru Covid – 19. Městská policie i starosta města p. Pištora tímto apeluje na obyvatele Postoloprty, aby používali ochranné prostředky a dodržovali zákaz pohybu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru