Studenti žateckého gymnázia udělali finanční sbírku, aby podpořili dobrovolné hasiče
Foto: JSDH Žatec
Louny

Žatec - Česko čelí epidemii koronaviru a zvedla se proto vlna solidarity. Lidé pomáhají, šijí roušky, podporují se – národ táhne za jeden provaz.

Do pomoci se zapojili ale i studenti. Konkrétně třída maturantů z Gymnázia v Žatci. Studenti mezi sebou vybrali celkem 20 tisíc korun a peníze věnovali žatecké dobrovolné jednotce hasičů.

„Překvapení to bylo obrovské, tím spíše se se jedná o maturitní ročník, určitě by finance mohli využít jinak. Patří jim obrovský dík a uznání,“ řekl David Homola, jeden z členů JSDH Žatec. Hasiči finanční pomoc prý využijí na nákup desinfekčních a ochranných prostředků.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru