Městská autobusová doprava v Lounech od pondělí obnovuje provoz
ilustrační foto
Louny

Louny - od pondělí 25. května bude pro městskou autobusovou dopravu zprůjezdněna Riegrova ulice a bude obnovena školní docházka. Od tohoto dne vchází v platnost standardní jízdní řád pro linky č. 565001, 565002 a 565003.

Zároveň radnice informuje o plánované objízdné trase pro linky č. 565002 a 565003 z důvodu opravy železničního přejezdu v ul. Rakovnická, Louny, od 03. června 0:00 hodin do 09. června 23:59 hodin. Objízdná trasa bude vedena ze zastávky Louny, Fügnerova přes kruhový objezd do ulice Josefa Fouska – nám. Konstantina Biebla – 28. října – Václava Majera – 5. května – Pudlovská – Pod Nemocnicí – kruhový objezd a dále po stávající dopravní cestě. Zpět po stejné trase. Autobusové zastávky tak budou obslouženy s mírným časovým zpožděním.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru