Žatečan (49) zavinil nehodu, při které se zranila žena se dvěma dětmi. Teď padlo obvinění!
ilustrační foto
Louny

Žatec - Z ublížení na zdraví z nedbalosti obvinil lounský vyšetřovatel 49letého muže ze Žatce. Ten měl vloni se svým vozidlem zn. Škoda Octavia na silnici druhé třídy ve směru od Žatce na Rakovník způsobit dopravní nehodu se zraněním osob.

Řidič podle zjištění policistů nedal při odbočování přednost protijedoucímu automobilu zn. Škoda Felicia s přívěsem. "Došlo tak ke střetu předních částí vozidel, v jehož důsledku utrpěla 67letá řidička Škody Felicie zlomeniny a pohmoždění, s nimiž byla nejprve dva dny hospitalizována v nemocnici a poté byla několik týdnů v domácím léčení. Se seniorkou cestovaly ve vozidle i dvě děti ve věku 8 a 12 let, které při nehodě utrpěly naštěstí jen pohmožděniny a oděrky," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Za uvedený trestný čin může soud viníkovi nehody uložit trest odnětí svobody až na jeden rok nebo zákaz činnosti.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru