Panelákem se linul štiplavý zápach. Nepochopíte, co hasiči objevili ve sklepě!
2x foto: Michal Hrdlička
Louny

Postoloprty - Jednotka dobrovolných hasičů z Postoloprt a jejich profesionální kolegové ze stanice Bítozeves vyjížděli v sobotu večer do Postoloprt na Jiráskovo náměstí, kde byl dle oznamovatele cítit plyn v panelovém domě.

Avšak jak se na místě průzkumem hasičů ukázalo, nebyl příčinou štiplavého zápachu v domě plyn, ale rozpálený neuhašený gril, který byl vyloženě nacpaný v jedné přeplněné kóji společně s bazénem, spoustou plastů a jiného hořlavého materiálu. Hasiči gril vynesli ven, vchod odvětrali a z důvodu vyloučení hlášeného úniku plynu provedli v chodbě domu měření detektorem na únik plynu. S hasiči na místě spolupracovaly hlídka strážníků městské policie Postoloprty a hlídka Policie ČR.

0208hasicimichal2

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru