Kinematograf na náměstí v Žatci si nenechalo ujít 250 diváků. Vybrané peníze poputují na dobročinné účely
Promítání před radnicí pomůže při dobročinných akcích. Foto zdroj: město Žatec
Louny

Žatec - Tradiční zastávka Kinematografu bratří Čadíků v Žatci vynesla při čtyřech představeních v polovině července částku tři a půl tisíce korun na dobročinné účely.

Kam peníze konkrétně poputují, o tom si rozhodne kinematograf. Večerní promítání filmů na náměstí Svobody vidělo dohromady asi 250 diváků.

Kinematograf bratří Čadíků je společností s pětadvacetiletou historií, která má vybudovanou pozici oblíbeného a široce vyhledávaného kulturně-filmového charitativního projektu. Hlavní náplní činnosti společnosti je projekt Filmové léto, v jehož rámci se v letních měsících rozjíždějí do desítek měst v České i Slovenské republice projekční vozy vybavené projektory, které zde po několik dnů promítány především české filmy.

Místem konání jednotlivých projekcí jsou tyto letní filmové projekty Kinematografu zcela charakteristické – jedná se především o veřejná prostranství (náměstí, nádvoří, louky), kde projekce probíhají pod širým nebem.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru